En ny start

Etter x-antall år hos blogg.no var det plutselig på tide å bytte beite. Resulatet ser dere her, nytt navn og helt ny blogg med eget domene. Det føles bra! Litt mer voksent og nye muligheter. Det var et plutselig innfall, men nå lurer jeg på hvorfor jeg ikke har tenkt på det før. Det føles helt rett.

Jeg gleder meg til å blogge herfra, og jeg håper mine gamle lesere vil følge meg videre og velkommen til alle nye!

Advertisements

8 thoughts on “En ny start

  1. Gratulerer med blogg på eget domene! Jeg har ikke angret hvertfall. Lesertallet har sunket noe, men nå føler jeg at det er folk som er interessert i hva jeg skriver som leser bloggen min. Var mange på blogg.no (spesielt yngre) som kommenterte for å få kommentarer selv. Gleder meg til å følge bloggen din videre! Dette blir bra :-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s