Bloglovin

Jeg blir kjempekjempeglad hvis dere vil legge meg til på bloglovin! Jeg har jo opprettet ny konto, så si i fra om dere har bloglovin så jeg kan få lagt dere til også. Jeg har fått lagt til mange av favorittene mine, men tror nok jeg har glemt noen i farta, må jo ha alle! bloglovinTrykk på ikonet for å legge meg til!

Advertisements

5 thoughts on “Bloglovin

  1. Du kan overføre følgerne fra den gamle bloggen til den nye om du går inn på bloglovin´ og settings;) Det skal stå der et sted. Tar noen dager før følgerne er flyttet over ;)

    SV: Du får heller leie den på film/kjøpe når den kommer ut ;)
    Gratulerer, wordpress er mye bedre :-) Du går inn på widgets som du finner til venstre helt øverst når du trykker på navnet på bloggen din inni på kontrollpanellet eller finner du også det på utseende;) Der tar du en boks som heter tekst og limer inn bloglovin´ html koden din;)

  2. Åh, nå ble jeg lettet, Trodde du hadde slettet bloggen din. Ja helt enig, påsken går utrolig fort. Jeg skulle jærne hadde mange flere dager selv på Jakobsbakken ;D

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s