Bruktfunn

Jeg og Amalie kom over denne herlige 50-talls kjolen da vi var innom en bruktbutikk tidligere i dag. Er den ikke søt? Jeg synes den er så fin i fargen og formen! Jeg kommer nok ikke til å bruke den selv, men mindre jeg skal kle meg ut litt, men elsker å ha slike plagg i min eie. Ta dem ut av og til og bare titte på dem og nyte synet. Har masse klær og sko som bare står slik, litt synd i grunn, men fine skatter å ha!

Advertisements

4 thoughts on “Bruktfunn

  1. For en nydelig farge! Du må jo bruke den. Pimp den opp så den blir litt mer moderne. Ta et skjerf i halsen, skinnjakke, belte livet, kule sko, ray ban solbriller, stor veske, fargerike strømpebukser.
    Da ser den ikke så «gammel» ut, men du får likvel en fin «ny» kjole!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s