Amalie har begynt med fast føde

Jeg var egentlig fast bestemt på å vente med å introdusere fast føde til hun var 6 måneder, men etter en stund med veldig urolige kvelder tenkte jeg å gi det en sjanse. I det siste har hun våknet hele tiden, hun sover først en halv time og så våkner hun opptil hvert tiende minutt for en lang periode, før hun kan sove litt igjen. Det føles som om kveldene mine kun består av å løpe opp og ned trappen, men jeg får i hvertfall litt trim da. Jeg håper det hjelper med litt tyngre mat i magen! I går fikk hun to bittesmå t-skjeer med most potet blandet med morsmelk. Hehe, det var visst ikke noe særlig, det kom en del grimaser, men det gikk ned. Nå sier de vel at barn gjerne skal smake på ny mat rundt en 16 ganger før de er vant til den, så det tar jeg ikke så tungt. Hun sov faktisk ti minutter lenger i den første økten i går, men tror nok det var mest tilfeldig. Jeg er spent på om det gir noen resultater i lengden. Noen som har erfaringer på området?

Hmm, hva er dette…

Det var noe nytt!

Æsj!

Advertisements

6 thoughts on “Amalie har begynt med fast føde

  1. Hahah så heerlige bilder :D Så veeeldig skeptisk ut!

    sv. Åå, nå ble jeg nesten litt glad.. har bodd her snart et år og det er fortsatt en gooood del som står igjen, godt at vi ikke er alene om å være trege :)

  2. Mine fire gull har alle begynt med litt grøt og potetmos fra ca 4 måneder, så det har jeg god erfaring med! :) Kaisa ble fire måneder forrige uke, og vi har så smått begynt med BITTELITT grøt! ;) Potetmosen skal jeg presentere om litt!

    Og kaken svigermoren din hadde laget så nyyydelig ut! Lykke til med trening, så flink du er! :)

    Ønsker deg en fin uke! :)

    Aia

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s