Lørdagshopping

I dag har vi vært ute og fartet litt, alle tre, og handlet litt smått til oss alle. Amalie fikk seg en tøybok og et par leker til å ha i badekaret. Jeg var egentlig på jakt etter noen gummifigurer, men kunne ikke finne noen. Vet dere hvor jeg kan få tak i det?

Og denne «bøtten» lurte vi på å ha som lekekasse i stuen, men det blir nok å bruke den til vedkurv til høsten igjen.
 

Det var ikke bare Amalie som fikk seg leketøy i dag, far i huset plukket med seg et lite snertent automatvåpen på veien ut, og den har snaut ligger i ro siden vi kom hjem. Han, jeg, bikkja og til og med når vi dro på middagsbesøk ble den med. Utrolig hvor moro man kan ha med en liten leke selv om man er voksen.

 

Vi hadde også en tur på Jula, Martins favorittbutikk. Himmelen kaller han det, mens jeg tenker mer på andre plasser, men i dag var det faktisk gøy. De har fått inn en søt damekolleksjon med hageklær som jeg likte veldig godt. Buksen ble med meg hjem, så nå har jeg ingen grunn for å ikke luke!

Amalie sover forresten mye bedre etter at vi innførte litt potetmos. Og i dag tror jeg jammen meg hun syntes det smakte godt også. Lykke!

Ha en fin lørdagskveld! Nå venter mannen med film og snop :)

Hva har dere gjort denne fine dagen?

Advertisements

2 thoughts on “Lørdagshopping

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s