Svigermor fyller år

Svigermor har bursdag i dag, og det har vi så klart feiret. Hun disket opp med en nydelig kake, full av frukt og bær. Mmm! Jeg har egentlig inngått et påskeforsett, må komme litt i form til sommeren, men det er jo lov å kose seg litt i helgen, ikke vel? Apropo, i morgen melder jeg meg inn på treningssenteret her, for en måned i første omgang. Jeg tør ikke binde meg for et år før jeg vet jeg kommer til å trives der. De har barneparkering som skal være bra, så i morgen tidlig er det en halvtime med step, og så håper jeg Amalie synes det går greit å være hos en fremmed dame i mens. Huff. Gruer meg litt. Men jeg er jo rett nede i gangen. Jeg er ikke klar for bikinien enda, så noe må gjøres, og det er godt å komme litt i gang. Jeg håper jeg og Amalie trives.

Er dere klare for bikinisesongen?

Man kan ikke si nei til denne

Advertisements

One thought on “Svigermor fyller år

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s