Endelig i gang

Etter å ha tenkt, vurdert og snakket om å melde meg inn på et treningssenter, er jeg endelig i gang. Og for en lykke! 30 minutter med step var første time ut, og det var nydelig. Amalie var trøtt som en dupp, men koste seg i barneparkeringen, så det hadde jeg ikke trengt å bekymre meg for i det hele tatt. Puh. Planen nå er å trene minst to ganger i uken. Det er så godt å kunne trene på dagtid, hadde jeg kun hatt mulighet om kvelden tror jeg ikke det hadde blitt noe nå som Amalie enda er så liten, og avhengig av mamma for å få sove. Men jeg satser på å få inn noen ettermiddagsøkter innimellom, det er veldig godt å ha muligheten til å variere litt. Nå skal jeg printe ut timeplanen, og planlegge treningsuken.

Jeg og Amalie ønsker dere en veldig fin dag!

Advertisements

6 thoughts on “Endelig i gang

  1. Håper du fortsetter å være medlem å ikke støttemedlen da;) Herlig å komme i gang med trening..men jeg kan ikke melde meg på treningsstudio..jeg er da herved støttemeldem om jeg gjør det.

  2. Tusen takk for hyggelig hilsen inne hos meg :) Vart veldig fornøyd med tapeten :)

    Helt eig med deg at det er bedre og få trena på dagen, på kvelden har vel vi mødre en tendens til og synke ned i sofaen og ikkje orke så mye etter og ha vert mamma heile dagen :)

    Ønsker deg ei nydelig uke :)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s