Jeg har oppdaget ebay

Og jeg har en følelse av at dette kan bli dyrt… Men å så gøy! I går gjorde jeg min første bestilling, og det var jo så mye enklere enn jeg hadde trodd når jeg fikk satt meg inn i alt. Det er nesten litt for enkelt med paypal, man trykker på et par knapper og vips så er kontoen litt tommere. Tipper mannen blir kjempeglad ;)

I går bestilte jeg disse greie boksene til å ha Amalies mat i. De kan fryses, i vaksemaskinen og i mikroen og er helt fri for giftstoffer.

Og endelig, etter mye leting, fant jeg wall stickers til Amalies rom. Ikke barebare når man er så vanvittig kresen og har sitt eget bilde i hode av hva man skal ha.

Handler du på ebay?

Advertisements

8 thoughts on “Jeg har oppdaget ebay

 1. Har ikke handlet på ebay… ennå! ;) Wallstickere er så fint og det er gøy når man får tak i det man har tenkt og sett for seg! Jeg kan virkelig anbefale denne bloggbutikken: http://wallstickerbloggshop.blogspot.com/ hvis du får lyst på flere wallstickere! ;) Gunn, dama bak butikken, lager superfine wallstickere og prisene er fine. Hun har masse flott i butikken, men du kan også komme med egne ønsker og hun sender deg forslag på ulike løsninger! Jeg har bestilt fra henne et par ganger og er bare sååå fornøyd!

  Koselig og fint bilde av deg og veslefrøkna i innlegget over! Herlig med en skogstur! Og er det ikke rart, tiden på morgenen kan lett bli borte den! Hehe! ;)

  Svar: Det går egentlig veldig greit med grøttilvenningen til Kaisa. foreløpig er det bare små «smaksprøver», men hun syns det er ok! :)

  Ha en fin ny uke!

  Aia:)

  1. Takk for tips! Jeg var inne og tittet på bloggen hennes, og det så veldig lekkert ut! :)

   Så godt at det går bra med Kaisa og grøten :) Amalie har blitt veldig glad i avocado, men da vi skulle ha potetmos igjen, var visst det helt forferdelig ;) I løpet av uken skal vi prøve med litt grøt her også, håper hun liker det :)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s