Dagens trim

Egentlig skulle jeg begynne dagen med en time Stram Opp i dag, men det gikk i vasken etter at jeg surret litt for lenge her hjemme på morrakvisten. I stedet for ble det en deilig tur i skogen, med Amalie i Babybjørnen. Vi gikk til nærmeste topp, og det var tungt! Hvor er formen min blitt av? Håper jeg finner den igjen snart. Turen var kjempefin og det var nydelig med litt frisk luft. Og ikke minst så fikk jeg med meg hjem en veldig fornøyd bissevov!

Nå er det godt det er helg. Gleder meg til mannen kommer hjem og vi skal kose oss. Denne uken har vi kjørt en meget hard linje matmessig her i huset, men nå som det endelig er helg skal vi slakke litt på tøylene. Det skal bli godt!

Har dere noen planer for helgen?

Advertisements

8 thoughts on “Dagens trim

  1. Herlig med en tur i naturen da;) Jeg har vært ute og spasert i dag kun..for var sliten etter jobb. Men til mitt forsvar har jeg krøpet rundt med kidsa i hele dag da.

  2. Så herlig med en gåtur da :) Jeg pleier også å være litt treg om morgenen, så skjer ofte at vi er for seine til barnepassen på Spenst, så da pleier vi også å ta oss en tur. Det er deilig det også av og til istedenfor å alltid stå inne på et svett treningsstudio. Håper dere får en super Fredagskveld! <3

    1. Vi har ikke noen spesielle regler, men prøver å holde oss til rent kjøtt og mye grønt, samt å ha litt mindre porsjoner enn vi pleier. Også null gotteri :) På fredag koste vi oss med hjemmelaget pizza og en liten skål is, det var godt det :)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s