Forslag fra KRF

KRF foreslår å gi støtte til foreldre som velger å jobbe deltid mens barna er små. Velger mor eller far å være hjemme, vil KRF at staten skal dekke halvparten av lønnstapet. De mener at denne støtten vil gi foreldre den ekstra tiden de trenger mens barna er små. Dette synes jeg høres veldig fint ut, jeg har alltid ønsket å jobbe deltid mens barna er små, men det er jo ikke bare å kutte ned på inntekten over en lang periode. Ekstra støtte vil komme veldig godt med, og jeg tror det vil gi mange en mulighet til en litt roligere hverdag. Jeg håper dette forslaget vinner frem. Hva tenker dere om saken?

Artikkelen kan du lese her!


Bildet lånt fra fvn.no 

Advertisements

2 thoughts on “Forslag fra KRF

  1. Høres ikke så ille ut, høres ut som en veldig bra ting. Uten at jeg skal utdype meg noe særlig mer, siden jeg ikke har noen erfaring med det systemet som er nå heller.. ;D Jeg har liksom syntes at det har virket greit, men tydelig vis er det vel kanskje ikke det :P heh

    1. Joda, man skal absolutt ikke klage, man har det veldig greit som småbarnsforeldre her i Norge :) Men dette hadde gjort det enda bedre, i dag er det nok mange som ikke tar seg råd til å jobbe deltid selv om de gjerne skulle ha gjort det :)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s