I dag er Amalie 6 måneder!

Tenk at vi har hatt den lille tulla vår i 6 måneder allerede. Det er nesten litt uvirkelig, jeg synes akkurat jeg var gravid samtidig som det føles som om jeg alltid har hatt Amalie. Gode, fine lille jenta vår. Tidligere i dag var vi på helsestasjonen og tok vaksine. Det gikk egentlig veldig greit, nesten ingen skriking denne gangen. Hun har vært i fin form resten av dagen også, så satser på at hun ikke merker noe mer til den. Vekta stanset på 7250 g og hun hadde blitt 65 centimeter lang, så hun holder seg midt på kurven. Vi skal tilbake i morgen, og da er det legesjekk og en liten samtale med helsesøter. Hun er så koselig, veldig fin å prate med. Det er så godt og trygt!

Nå skal jeg ut en liten svipp i hagen og nyte de siste solstrålene. I dag har vi hatt sommer, helt nydelig har det vært. I morgen blir det litt bilder av mannes prosjekter i hagen. Han har vært veldig flink! ;)

Advertisements

7 thoughts on “I dag er Amalie 6 måneder!

  1. Gratulerer så mye med halvtårsdagen til Amalie! :) Hvor blir tida av…, det er ikke lenge til Kaisa også fyller et halvt år! Da blir det gave til Kaisa og kake på oss andre, har hatt en liten bursdagsfeiring for hvert av barna da de fylte 6 måneder! Veldig koselig! :)

    Blir gøy å se bilder fra hagen deres! Vi har en gammel og opparbeidet hage, helt nydelig i mine øyne, men samtidig MYE som må gjøres! ;)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s