Ull på tilbud

Siden godt ulltøy ofte koster litt, er det alltid moro å komme over fine plagg på tilbud. Her om dagen oppdaget jeg at Lille Lam har 40 % på en del varer, og slo til på sparkebuksen jeg så lenge har ønsket meg derfra. Jeg bestilte først i 80, men den var utrolig liten i størrelsen så jeg måtte bytten den til 86. Den tror jeg skal passe Amalie bedre til høsten og forhåpentligvis store deler av vinteren.

Jeg har også kjøpt en god ullgenser og disse søte vottene fra Joha på tilbud. I fjor sommer hadde jeg et helt lager av ullklær klar til Amalie, og satser på å få hamstret litt mer på tilbud i år også ;)

Bruker du mye ull?

Advertisements

8 thoughts on “Ull på tilbud

  1. Kjempegodt for barna å få bruke ull! De vottene du har kjøpt har Kaisa hatt denne vinteren som har gått. Hun har også hatt «tøffelsko» i samme design. Kjempefornøyd med både votter og «sko»!

    Ulldressen du har kjøpt var helt nyyydelig! Herlig å finne ulltøy på salg! :) Kaisa har en ullcardigan fra Lille Lam, den er bare så utrolig søt og sååå mykt ull da! Ønsker flere Lille Lam- klær! :)

    Ellers syns jeg Pierre Robert fører mye fint, fargerikt og godt ulltøy.

    Ønsker deg en fin søndagskveld! :)

  2. Går lite ull her siden vi har atopisk eksemhud, men jeg hamstrer også høst/vintertøy til neste år når det er salg, vet jo ca hva en trenger og da er det kjekt å slippe å betale full pris. Den buksen er superfin.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s