Ny tansebisse

I går oppdaget jeg at Amalie har fått tann nummer 3, en bitteliten hvit flekk. Ikke rart hun var så gretten forrige helg! Jeg har kjent etter flere ganger der fortennene skal komme ut, men det er en sidetann som er på vei. I går begynte hun å lage så rare skjærelyder, og jeg kunne ikke skjønne hvordan hun kunne få til det når hun ikke hadde noen tenner oppe, men jammen meg så var det en bitteliten sukkerbit der. Søta! Så nå farter hun rundt med munnen på skjeiva og skjærer tenner alt hun kan. Det er visst veldig artig, selv om mamma ikke er helt enig.

Har din lille skjært tenner? 

Advertisements

6 thoughts on “Ny tansebisse

  1. Go’jenta!! Lille hadde også en periode hvor ho skar masse tenner, spesielt hvis ho var på litt dårlig humør….. Heldighvis har ho gitt seg med det nå ;)

  2. Jeg kan virkelig ikke annet enn å smile av bildene av henne, nydelig jente :-)

    sv. Beklager for sent svar, men jeg klarer ikke finne innlegget igjen jeg heller! Derfor anbefaler jeg fototips fra denne bloggen http://blog.heleneee.com/?cat=3 :-) Hun er kjempeflink og forklarer bra!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s