Tantebesøk

I dag har vi hatt besøk av Amalies to yngste tanter, Nicole og Madeleine. Det har vært kjempekoselig, både for oss og lille Amalie som har fått masse, masse oppmerksomhet. Tante Nicole matet henne, og i motsetning til i går var det plutselig godt med potet- og gulrotmos. Alt gikk ned!

Amalie var forresten så herlig i badekaret i stad, det var dumt jeg ikke fikk tatt noen bilder av henne. Jeg prøvde å legge henne på magen i litt vann, og det syntes hun var så gøy. Hun svømte rundt og jaktet på lekene sine og lo med seg selv. At jeg ikke har tenkt på det før! Jeg ser tydelig at hun trives i vannet, og hun er ikke det minste redd. Det kan vi nok takke babysvømmingen mye for. Mammas lille havfrue <3

Er dere på babysvømming?

Advertisements

One thought on “Tantebesøk

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s