Blått til jente

Endelig fant jeg noe i blått til jente! Det har jeg lett etter lenge nå, men det er jo nesten bare rosa, hvitt og lilla i butikkene. Luen er fra Noa Noa, og de hadde mye fint i litt forskjellige farger. Det er så godt å ha noe annet en bare babyrosa, jeg kjenner at jeg begynner å bli litt forsynt. Trodde aldri jeg skulle si det, rosaelsker som jeg er.

Hvilke farger kler du dine små i?

Advertisements

6 thoughts on “Blått til jente

  1. Den siste fargen som kom inn i skapet til lillemann er rødt… en rød bukse fra bestemor. Var i grunn stilig. :-) Er glad i hvitt, blått, lilla osv

  2. oj,så skjønn den der var! må selv kjøpe ny lue til min lille frøken, nå har vi bare tykk vinterlue og et slikt tynt «luesjal» hvis du skjønner hva jeg mener :)

  3. Jeg har jo ikke små da, men er egentlig ikke helt denne rosa freaken. Jeg merker jeg liker når ungene i bhg kommer i andre farger en typisk for jente og typisk for gutt;) lille og lime er faktisk lit poppis for tiden hos unger i bhg..tror det er Pierre Robert sin skyld:P

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s