17. mai

For en fin dag vi har hatt! Vår første 17. mai med Amalie, lille jenta vår. Hun har sittet i vognen og tittet rundt, det var mye nytt for to små øyne å få med seg på en gang. Vi var nede i Lillesand og kikket på barnetoget, og det var typisk akkurat da Amalie skulle ha luren sin. Hehe, men det var jo ikke tale om at hun skulle sove, så hun fikk se på toget og heldigvis sovnet hun ganske raskt etterpå. Resten av dagen var vi hos Harald og Carina med masse god mat og kaker. Nå er jeg så sliten, ni timer var vi på farten i dag, det tar på. Nå sover tulla søtt, og det gjør jeg også snart!

Har dere hatt en fin dag?

Det var veldig surt i dag, men med to lag ull under hadde Amalie det veldig fint. Nå satt hun mest i vognen sin, men litt måtte hun opp å titte når det ble for kjedelig. 

Her var det mye spennende å se på! Godt vi har fått byttet til sportsdelen. 

Lille fetter Vegard i fine festdrakten sin

Advertisements

4 thoughts on “17. mai

  1. Høres ut som dere hadde en flott 17. mai! Koselige og fine bilder! Her var det fullt program fra tidlig morgen med speidertoget til ettermiddagen med samling på skolen til eldstegutta! Godt med grillmat da vi var vel hjemme igjen! Fin 17. mai og jammen tittet ikke sola frem utpå dagen også! :)

    Foreløpig har Kaisa en lav barneseng, men plutselig står de, som Amalie nå gjør, så det er nok ikke så lenge til vi må sette opp sprinkelsenga!

    Ha en fin søndagskveld! :)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s