Godt utvalg

I dag har jeg har ryddet litt i alle klærene til Amalie. Hun har en del som ligger på vent, siden vi har vært så heldige å arve masse fint. Jeg trodde ikke hun hadde noen solhatter og sommerluer, men fant i grunnen ut at jeg kan starte et lite utslag. Hun har jo en hel haug! Noen av dem er like gamle som meg, men de er overraskende fine. Nå har vi noe til en hver anledning! De neste dagene har de meldt nydelig vær her, så da får vi prøvd de ut også. Og kanskje mor sjøl kan få litt farge på de bleike beina, det hadde gjort seg. Jeg følte meg ikke så veldig fresh der jeg trippet rundt i skjørt i dag med likhvite bein, men jeg er vel ikke alene om det på denne årstiden ;)

Ha en fin mandagskveld!

Advertisements

3 thoughts on “Godt utvalg

  1. Jeg bare elsker arveting til barn og sånt… Spesielt gamle klær,,, de er ofte så god holdbarhet på. Også har enkelte en så fin og spesiell sjarm,, som du ikke finner på dagens masseproduksjons produkter som jeg til tider synes blir bare mer og mer fos :P

  2. Oy, så mye fint :) Vi har også en del klær liggende på vent. Ganske greit det egentlig, så kan man bare gå i skapet å finne noe nytt når hun må opp en størrelse :D Jeg er like blek som et a4 ark! :P men skal på stranda å sole meg i morgen <3 Ha en fin kveld!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s