Sommer!

Vi nyter deilige, solfylte dager for tiden, været kunne ikke ha vært bedre. Det eneste minuset er at vi ikke har noen grei skyggeplass til Amalie, så hun må stort sett være inne foreløpig. Senere i dag kommer det en kar som skal se på markiseløsning på verandaen vår, men skulle gjerne ha hatt noe NÅ. Hihi, i går lagde jeg hytte til henne, men hun bare krøyp ut av den, så det var i grunnen ingen suksess. I dag har jeg sent mannen til Toys´r us for å se om de kan ha en lekegrind/badebasseng til henne der som hun kan sitte i.

Amalie i den lille hytten sin

I går koste vi oss med middagen ute. Vi har en gammel parasoll som gir litt skygge, men den er ikke het stødig, så den er litt skummel å bruke for mye. Det ble til at min kjære hadde middagen sin stående mens han holdt den på plass for Amalie. Det er så godt å få være ute litt!

Har sommeren kommet til dere?

Advertisements

10 thoughts on “Sommer!

 1. Helt nydelig med sommeren som har kommet! :) Koser oss masse! Hehe, og jeg er veldig fornøyd med å få henge ut MASSE klesvask om dagen, herlig å tørke tøy ute! ;)

  Så søt Amalie er! :) Og veggen bak Amailie ser veldig flott ut! Både skjermvegg og rekkverk på en gang, samtidig som den slipper inn sol, ser det ut som!?

  Kos dere videre i sommervarmen! :)

  1. Det er nydelig å kunne henge ut klær! :) Jeg koser meg også med det :)

   Skjermveggen har vi faktisk akkurat tatt ned og satt opp ny. Vi ønsket en som var helt tett, følte det ble litt mye innsyn med spilene. Det hjalp veldig godt, så har vi kroken helt for oss selv :) Sola er fra andre siden, så den tar ikke noe av den heldigvis :)

  1. Telta virker veldig greie! Min svigerinne har en babykurv i teltstoff, og den er kjempegrei. Hadde ikke Amalie var så mye på farten skulle hun også ha fått telt :)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s