Blodig frokost

Så gøy det var å sjekke bloggen min i dag! I går ble det ny besøksrekord her, det synes jeg er veldig stas. Tusen takk for at dere titter innom, alle søte! Jeg var litt redd for å miste mange lesere når jeg byttet fra blogg.no til wordpress, men det har gått over all forventning. Og jeg er mye mer fornøyd med alt, wordpress er hundre ganger bedre. Minst!

I dag har vi kost oss med litt god frokost. Det er så koselig nå som jeg og Amalie kan spise sammen. Hun sitter å koser seg i stolen sin og spiser skiven sin helt alene. Selv om mye havner på gulvet får hun overraskende mye i seg, og Tara er storfornøyd. Hun har funnet sin faste plass ved siden av stolen til Amalie.

Hun har begynt å smile til kameraet, synes det er kjempemoro når mamma knipser.

Tara ligger parat til å rydde opp hva enn som skulle falle ned.

Huff, i dag slo Amalie seg til blods for første gang. Rett etter dette bildet er tatt la hun seg ned på gulvet, og i det hun skulle snu på hodet skallet hun i hjørnet på døren til oppvaskmaskinen. Stakkars! Plutselig var det masse blod i fjeset, men nå jeg vasket henne kunne jeg ikke se noe sår. Jeg fant det til slutt inni munnen, hun hadde slått et lite hull i tannkjøttet. Det ser ut til at det kommer en tann der snart, så var nok derfor det var litt ekstra ømfintlig. Heldigvis gikk det fort over. Det blir mye knall og fall nå, hun er jo overalt. Lurer nesten på om jeg skal kjøpe en hjelm!

Hva skal dere i dag?

Advertisements

9 thoughts on “Blodig frokost

 1. Fineste, lille!!! Tenk at ho står på detta viset :)
  Mi må snart sees igjen. Knøsa mi har vært syk i heile pinsa, men når ho blir god igjen, må vi ha ein playdate :) Klem.

 2. så bra at leserne dine følger med deg hit da,tror ikke det er så mange faste som følger med min lengre dessverre :/ jaja,jeg får bare fortsette og blogge og prøve å stå på!! søt snuppa di er altså, grugleder meg til snuppeline min begynner sånn ;) uff,blod liker vi ikke!! her er snuppa tannløs enda :)

  1. Ja, det er både moro og skummelt når de blir så aktive. Jeg er livredd for at hun skal slå seg ordentlig, men jeg kan jo ikke vokte over henne hvert eneste sekund heller. En ting er når hun er i stuen, men hun styrer så i senga si før hun sover! Men de tåler jo noen trøkker :)

 3. Jeg synes det er vanskelig å følge med når dere flytter dere rundt i bloggverden men så lenge det kommer ett lite hei kommer jeg løpende og også om jeg plutselig finner mer tid en det tar å svare de som sier hei.. for jeg svarer alle føler jeg må det.
  Jeg er for min del veldig fornøyd med blogg.no enkel og grei selvom jeg ønsker meg veldig ett skikkelig design… samtidig som det jeg har er jo meg :-)
  Godt det ikke var verre og at det gikk raskt over :-)

  1. Det er koselig å svare på kommentarer og å få svar :) jeg svarer også alltid på kommentarene jeg får :) Det hører liksom med, synes jeg :)

   Jeg var også fornøyd med blogg.no, men nå syntes jeg det var godt å bytte. Det er godt å kunne ha sitt eget domene, og det er spennende å stå litt mer på egne ben :)

  1. Hehe, nei skal ikke ha hjelm. Skrev det bare for å være morsom ;) men googlet det, og for et par år siden var det noen som prøvde å introdusere en type babyhjelm og sendte bl a prøver til mammabloggere. Tror ikke den slo så veldig godt an ;) De tåler jo en del, man må jo heller bare følge litt ekstra godt med akkurat nå :)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s