Amalie 7 måneder

I dag er det syv måneder siden lille Amalie kom til verden. Den fineste jenta jeg kunne tenke meg! Og for noen fine måneder det har vært, de beste i hele mitt liv. Tiden har flydd avgårde, men samtidig føles det som en liten evighet siden jeg lå på sykehuset. Det er som om Amalie alltid har vært en del av livet vårt. Jeg satt og kikket på alle babybildene i stad, så liten hun var, og jeg synes hun har forandret seg masse, selv om hun også er veldig lik på seg selv. Nå er hun så stor, hun sitter, står og spiser selv. Og i går krabbet hun også for første gang. Hihi, hun rakk det akkurat mens hun fremdeles var seks måneder. Det må vi huske å notere i babyboken hennes. Plutselig er hun ett år, skal i barnehagen og vips så er det skolestart. Det er litt skummelt å tenke på. Noen som har en pauseknapp??

Amalie 11 timer gammel <3

Jeg får svinge i gang støvsugeren, mens jeg venter på mannen som er på vei hjem med litt lunsj.

Ha en fin dag, alle søte!

Advertisements

4 thoughts on “Amalie 7 måneder

  1. Gratulera så masse med 7-måneder til frøken Amalie :-) Håper dagen blir fin :-) Kjempefin blogg, Marianne, glede meg til å følge med, som alltid har du masse fine bilder og skriver godt :-) Klem

  2. Tiden går kjempefort ja..plutselig skal det første kullet jeg hadde på småbarnsavdelingen i barnehagen begynne på skolen! Helt sykt. Fine jenten du har!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s