Lørdagsshopping og søndagstur

I går hadde jeg og Amalie oss en liten tur til sørlandssenteret. Vi hadde et par ting som har stått på listen vår en stund, blant annet en fingertannbørste. Amalie synes plutselig det er grusomt å pusse tennene (kan kanskje ha noe å gjøre med at det kom en ny tann?), så det er en kamp å få gjort det hver eneste dag. Til nå har vi brukt en liten tannbørste, men tenkte jeg skulle prøve om det går bedre med en fingertannbørste. Føler man får litt mer kontroll med den. Vi får se i kveld, da skal den prøves ut.

Vi fikk også kjøpt ny baby feeder til Amalie. Jeg hadde appelsin i det forrige nettet, og det satt seg fast overalt. Jeg vasket og kokte det flere ganger, men følte ikke at jeg fikk vekk alt. Skulle egentlig bare kjøpe nye nett, men fant ut at jeg kunne få to nye baby feedere, med lokk og fire nett til samme penge, så det var jo en mye bedre deal. Og så fikk jeg nye shorts. Amalie syntes at det var veldig kjedelig å være med å prøve klær, men jeg fikk sneket til meg en liten tur i pøverommet. Viktig å handle noe til mamma også!

I dag har vi bare slappet av og ruslet oss en tur. Rart å tenke på at det var sydenvarme her for så kort tid siden, så surt som det er nå. Amalie hadde dobbelt lag med ull og jeg gikk med både genser og jakke. Jeg vil ha sommeren tilbake!

Hva har dere brukt helgen til?

Advertisements

7 thoughts on “Lørdagsshopping og søndagstur

    1. Den kjøpte jeg på en butikk som hete Barneland :) Jeg var først på Apotek 1, men der hadde de gått ut av salg, men kanskje Vitus har eller Barnas Hus :) Det gikk litt bedre med den, men mannen måtte holde Amalie fast mens jeg pusset. Huff, håper hun synes det er litt greiere etterhvert. Man må jo pusse uansett hvor kjedelig det er! :)

      Så deilig å få gjort litt i hagen! :)

    1. Babyfeederen kjøpte jeg i en butikk som heter Barneland. Tror ikke det er en kjede :/ Men regner med at de har det på Barnas Hus også :) Hehe, tannbørsten ja. Jo, så lenge mannen tviholdt på lille så fikk jeg pusset litt. Jeg fikk mer kontroll, kunne kjenne at jeg faktisk traff tennene, så det var bra. Vi kommer kun til å bruke den fremover ;)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s