Takkekort på vei

Endelig har jeg fått bestilt takkekort til dåpen! Da rekker jeg akkurat å få dem før vi runder tre måneder siden dåpen, jeg er litt treig… Jeg har også bestilt ca 250 bilder til fotoalbumet jeg holder på med, så nå har jeg nok å holde på med fremover, og så kommer det en del bilder vi skal få opp på veggene. Det skal bli så godt! Det er fremdeles litt tomt noen steder her og der, selv om vi har bodd her i halvannet år nå. Det tar sin tid å få bodd inn huset, men det begynner å hjelpe seg nå.

Her ser dere noen av bildene vi skal ha opp på veggen, disse blir i de mindre rammene vi har kjøpt.

Er dere flinke til å fremkalle bilder?

Advertisements

8 thoughts on “Takkekort på vei

 1. Så fine bilder du har valgt ut. Ting tar tid og ukene går fort. Du får bare være fornøyd med at du faktisk har fått bestilt takkekortene før det har gått ett år – hi, hi :-)

  Ha en fin kveld!

  Klem
  Netta

 2. nei jeg er ikke flink å fremkalle bilder :/ har ikke fremkalt noen av snuppa enda…bare printet ut på pcn! på fotoark da selfølgelig. men ingen til å ha i album enda…hvor fremkaller du bildene?

  1. Jeg bruker fotoknudsen. Jeg er veldig fornøyd med dem, og nå har de faktisk tilbud også :) Det eneste er at jeg synes de har litt dyr frakt, det er 100 kr uansett hvor mye man bestiller. Jeg gleder å spare opp en del for over gang, da er det ikke ille ;)

 3. Så fiine :D Digget det øverste!

  Er eleeendig til å fremkalle bilder, men holder for tiden på å finne frem bilder jeg skal fremkalle som jeg kan ha på rommet og i en større ramme med mange småbilder i, i stua! Det trengs, hehe!

 4. Flotte bilder !:D kanskje på tide å få sendt ut takkekort nå ja ;)
  Når du nevner det har jeg faktisk idag sendt avgårde godt og vel 250 bilder til fotoknudsen for fremkalling. skal begynne å scrappe, og først ut blir et lite album fra ferien til meg og min kjære når vi var i amsterdam i fjor høst :) syntes det er så mye bedre å ha bilder i album, enn liggenes på harddisken på pc en! gleder meg veldig til å ordne med babyalbum og sånn når den tiden kommer :)

 5. Jeg hadde jo store planer om å begynne å scrappe da vi flyttet i hus og fikk barn, men det er jo aaaldri tid ;) Nå er planen å lage fotobok istedenfor, men det tar jo også lang tid ;)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s