Instagram

Da har jeg også kastet meg på Instagrambølgen. Måtte jo se hva alt snakket var om. Du må gjerne følge meg, du finner meg som mammamarianne. Er det noen av dere som har Instagram? Legg igjen en kommentar om hva dere heter, så kan jeg finne dere. Trenger flere å følge!

Mine første Instagrambilder

Advertisements

10 thoughts on “Instagram

    1. Ja, hun har sittet en stund, har vel hatt henne i stol en måneds tid i hvertfall, fra hun var cirka 6 måneder. Helsesøster sa jeg kunne begynne å ha henne i stol før hun klarte å sitte selv, så lenge det kun var under måltidene og hun satt støttet opp. Men plutselig satt hun selv, så da var det jo veldig greit ;) Hun elsker å sitte i stolen , hehe :)

  1. Er egentlig litt instagram avhengig;) haha;) Men sendte deg en request jeg da, tror jeg heter ladyvnorway eller ladyveronicabellum.. en av de to heter jeg.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s