Feber

Stakkars jenta mi! Halv fire i natt våknet vi til en febervarm jente med store blanke øyne og røde kinn. Det er første gang hun hatt feber, og det er nok i forbindelse med at den siste fortannen bryter igjennom. De sier vel at det ikke er tannfrembruddet som forårsaker feberen, men at kroppen er lettere utsatt for infeksjoner. Ikke vet jeg, men hun er nå ellers frisk og rask i formen i hvertfall. Feberen er heldigvis borte i dag, og hun virker mye kvikkere, det eneste jeg fremdeles merker det på er at hun har mye vanskeligere for å sove. Håper det snart gir seg!

Gammelt bilde av tulla mi <3

Advertisements

4 thoughts on “Feber

  1. uffda,dakar lita! her har ingen tenner kommet frem,men hun er svært urolig på dagene,kvelden og natten.så noe er det som skjer! i forrige uke hadde snuppa 39,6 i feber,det var faktisk den 4.barnesykdommen hun hadde!! :-O

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s