Passbilder

I dag har jeg prøvd å ta passbilde av Amalie. Det var ikke helt enkelt, Amalie syntes det var veldig kjedelig å skulle sitte stille. Jeg fikk et greit bilde til slutt, men så fikk jeg så klart ikke printet det ut i riktig størrelse, så da ble det tur til fotograf likevel. Jeg synes nå mitt eget bilde ble vel så fint, men jaja, nå er i hvertfall bildet i boks.

Lille tøysekoppen til mamma <3

Her er bildet fra fotografen. Lillemor ville bare titte på alt annet, hihi

Turen til Ikea ble ikke helt som planlagt. Har ventet i flere uker på at de skal få inn grind til å ha i trappen nå, men det går jo så sent! Kommode skulle vi også ha, men det ble også satt på vent. Det eneste jeg fikk med meg var en veldig søt, hjerteformet silikonbakeform <3

Nå holder vi på med skjemavelde til NAV, det er ikke barebare å skulle ha permisjon og fødselspenger!

Advertisements

2 thoughts on “Passbilder

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s