Planlegging av sommerferie

I kveld skal vi kose oss med å planlegge litt rundt ferien vår. Planen er å kjøre nedover Danmark og litt rundt i Tyskland, men vi trenger å bli litt mer konkrete. Vi har tittet litt på løveparken i Danmark, noen som har vært der? Ellers har vi egentlig ikke kommet noe lenger. Noen som har noen gode tips om fine byer og ting å se nedover? Vi får google litt, og så kommer vi til å ta noe på sparket også, men det er greit å noen holdepunkter. Jeg er veldig spent på lille tulla, hvordan hun synes det er på ferie, men tror nok det vil gå veldig fint. Tenk, vår første ferie med lille. Den første av mange, fine turer og deilige, gode minner <3 Kameraet kommer til å gå varmt, alt skal dokumenteres og scrappes i etterkant.

Skal dere på ferie?

I fjor hadde vi oss en kjøretur i Norge, det var veldig koselig. Vi var blant annet innom nydelige Geiranger. Norge er så fint! Jeg husker ferien i fjor veldig godt, siden 22. juli var mens vi var hos familie i Bergen. Det var veldig spesielt, og på veien hjem igjen stoppet hele E18 opp for å holde et minutts stillhet. Det var så fint og så vondt, jeg får frysninger bare jeg tenker på det!

23. juli

Litt ute av fokus og med en deilig Amalie inni magen! Cirka 6 måneder på vei <3

Vakre Geiranger! Endelig kunne jeg krysse det av listen min. Her vil jeg tilbake. 

Ha en fin kveld!

Advertisements

9 thoughts on “Planlegging av sommerferie

  1. Skal først en uke til Hellas, så har jeg ikke så mange planer, spørs om jeg får meg den årlige turen til mormor i Nord-Norge, så avslutter jeg ferien med en uke i New York, så klager ikke akkurat :) Pluss at jeg bor på et sted som går fra 4000 folk om vinteren til nærmere 80.000 om sommeren, så blir litt liv hjemme og!

  2. Skal kjøre rundt i eurpa i 3 uker,, for det meste i italia,, der har vi leid oss en leilighet en hel uke. Også skal vi være litt innom Frankrike, Østerike og Tyskland.. Husker ikke om det var noen flere.

    Jeg elsker å kjøre rundt å oppleve ting, du får jo virkelig opplevd Norge.. altså det er litt skammelig, men jeg har vert innom flere forskjellige plasser i andre land. En hva jeg har vert i Norge :S .. Og før jeg dro på konferanse i Oslo og i Trondheim,, hadde jeg aldri vært lengre sør en Bodø XD Såe, har noe å ta igjen for å oppleve Norge ;)

    1. Oj, da får du sett mye i sommer! Det er ikke lenge siden Bergen var lengst nord jeg hadde vært, men nå har jeg i hvertfall kommet meg til Trondheim. En eller annen gang skal vi kjøre Norge på langs, det tror jeg er en utrolig fin tur, Norge har så mye å by på! ;)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s