Ferien

Da er ferien planlagt og bestilt! Det blir to dager i Århus og fire i Hamburg, vi gleder oss masse. Det er ikke så langt å kjøre, i følge google er det 5 timer fra Hirtshals til Hamburg, og når vi mellomstopper i Århus for et par netter så tenker det skal gå veldig fint med lillemor. Jeg har allerede skrevet en lang liste over hva hun trenger å ha med seg, skal si det blir mye bagasje med en baby på tur! Det er jammen meg godt at vi har skiboks!

Amalie er fremdeles ikke pigg, men hun syntes at det var et godt avbrekk å være sammen med barselgruppen tidligere i dag, det likte hun godt. Ellers har hun vært litt molofunken og bleik synes jeg, stakkars lille! I kveld sovnet hun heldigvis ganske raskt, jeg håper en god natts søvn vil gjøre godt.

I dag prøvde hun forresten de nye skoene sine, de satt kjempefint og hun var så søt!

I kveld er det rydding som står på planen her i huset, veldig spennende!

Håper dere har en fin kveld!

Advertisements

One thought on “Ferien

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s