Innedag

I dag har vært en skikkelig inndag, regnet har høljet ned og vinden har rusket rundt hushjørnene her. Vi har bare kost oss, hatt et lite lekebesøk og Amalie har vært i strålende humør. Det har vært så godt. Jeg har også endelig blitt ferdig med takkekortene, så nå ligger de aller siste klare og venter på å bli levert. Herlig, en ting til å krysse av listen. Nå er det bare fotoalbumet og cirka 250 bilder som gjenstår.

Og vet dere, Amalie spiste tre skiver med leverpostei til middag i dag. Jeg skjønner ikke hvordan hun fikk plass i den lille magen, men hun storkoste seg og puttet i seg bit etter bit. Hun har takket nei til alt annet jeg har prøvd å gi henne i dag, så hun var sikkert skrubbsulten, grøt, sviskemos og mammas grønnsaksmos med laks ble forkastet etter et par skjeer. Godt hun fant noe hun ville ha til slutt. I kveld sovnet hun heldigvis veldig greit, så nå skal vi kose oss i sofakroken med en film. Jeg tror det blir Battleship, noen som har sett den? Sjokolade blir det i hvertfall!

God helg, alle søte!

Advertisements

4 thoughts on “Innedag

  1. Så herlig å høre at lille skatten din er på humør igjen!! Mi lille får tann ny tann og kjeder seg i regnværet…. ;) Littepitt sur. Ha en herlig kveld! Her er det også sjokolade på gang… :)

  2. Koslig med innedag av og til <3 Også tenker jeg det var deilig å bli ferdig med takkekortene.. Nå minnet du meg på at jeg må få rompa i gir slik at Eline kan få seg en navnedag snart! :) Eline vil heller ikke spise noe for tiden. Hun har vært kjempe forkjølet og det har gått utover matlysten :( Til frokost i dag fikk jeg i henne 2skjeer med grøt, jippi! huff, det er ikke lett når de små ikke vil spise. Men det går jo opp og ned, og det er jo helt vanlig :) Håper snuppene våres blir friske snart! God bedring til lillesnupp! <3

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s