Mariussett

Min lille er så heldig å ha en farmor som er en racer på strikking, og her om dagen var vi avgårde og kikket på mønster og garn. Jeg kom over Mariusmønsteret som jeg er så glad i, det har jeg alltid ønsket meg til Amalie. Jeg var redd det kunne bli litt lite feminint med så mye mørkeblått til Amalie, men nå er jeg kjempeglad for at jeg valgte det. Det kommer til å bli så fint, og så gjør det jo absolutt ikke noe at hun har noe annet enn rosa og lilla. Så nå er lille godt forbedret når kulda kommer, og farmor har fått litt å holde på med ;) Det er så godt med gode, hjemmestrikka plagg, kan ikke få nok!

Hadde dere en fin sankthansfeiring? Vi hadde tidenes slappeste dag i går, og bare koste oss inne i regnværet. Det er kjempegodt med slike dager, men nå kjenner jeg at det er på tide å komme ut av komaet og få litt energi igjen!

Advertisements

3 thoughts on “Mariussett

  1. Feiret sankthans med å ligge inne å spy, så kan vel ikke si at den var så fin… Haha, er heldigvis mye bedre i dag da :) Håper du hadde det fint, da!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s