Pappajente

Vi har fått en liten pappajente i hus! De to siste dagene har Amalie klamret seg til pappaen sin hver gang jeg skal få henne over til meg, og gjerne felt et par tårer. Pappaen synes selvfølgelig at det er kjempestas, og må gjerne teste det ut et par ganger ekstra. Hihi, det er godt hun er så glad i pappaen sin, skjønner jo at det kan bli litt kjedelig med mamma, vi er jo sammen hele dagen lang. Jeg merker også at hun begynner å bli en veldig bestemt liten frøken nå, hun vet hva hun vil! Det blir spennende å se hvordan det utvikler seg ;) Tenk, snart er hun 8 måneder!

Hvem synes deres små det er mest stas med, mamma eller pappa?

En stk nysgjerrig jente

Advertisements

3 thoughts on “Pappajente

  1. snuppelina vår liker seg til oss begge, kos med mamma men hun elsker pappaen sin ja! kommer noen tårer og et skrik her når han drar på jobb. det skal bli så utrolig godt for de begge å få være sammen i hele august når pappaen har permisjon :) Litt godt for mammaen å komme tilbake til jobb og ut i verden igjen også ikke minst! I morgen blir snuppeline 7 mnd,rart å tenke på at det er kun 1 mnd i mellom snuppa mi å snuppa di :) skal du begynne på jobb igjen? hva jobber du med forresten?

    1. Jeg skal tilbake på jobb etterhvert, men vet ikke helt tid enda. Permisjonen min går ut i september, men vi har ikke fått barnehageplass enda.. Så vi vet ikke helt hvordan vi skal få ordnet oss. Jeg jobber som organisasjonssekretær, hva med deg? :) God helg :)

      1. oki :) permisjonen min går egentlig ikke ut før november,men jeg fikk starte på september :) har fått barnehageplass her,men vil ikke at snuppa skal starte før hun er 1 år! derfor blir mamman min litt barnevakt :) jobber som resepsjonist på hotell jeg :)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s