Ny kurv

Jeg falt pladask for denne store, romslige kurven fra Home & Cottage, da vi var ute en liten tur i går. Er den ikke fin? Den passer perfekt inn i stuen, og skal være hjem for Amalie sine leker. Hun får plass til en del før den blir full! Har vært på leting etter en stor kurv veldig lenge nå, jeg fant jo en på Kid tidligere i våres, men den kan ikke helt sammenlignes med denne. Love at first sight! Kurven fra Kid har blitt flyttet opp på loftstuen og skla fungere som lekekasse der foreløpig. Nå har vi endelig fått tak i grind, så nå kan vi kose oss oppe også uten å være redd for trappen.Advertisements

4 thoughts on “Ny kurv

  1. Den så utrolig sjekk ut, må være utrolig greit å «gjemme» lekene i den flott kurven. SV: takk takk. Ja, kansje ikke så lurt når hun er så lita å dra på en slik kjøre tur ;) jeg har ei lillesøster som ikke er så alt for mange år i fra meg, selv hun er skeptis til å kjøre så alt for lange strekninger.. Men alt dette er jo forskjell fra person til person,, jeg selv har alltid kost meg i bilen og på lange bilturer ;p

  2. Den var jo helt genial! Jeg har også vært på leting etter en slik til Eline sine leker, men helst med lokk slik at jeg får «ryddet dem bort» litt :) Nå er lekegrinden hennes så full at hun nesten ikke får plass :P Hvor mye kostet den? <3

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s