Amalie 8 måneder

I dag er den lille jenta mi 8 månder gammel. Eller, så liten er hun jo ikke lenger, hun har blitt riktig så stor. Den siste tiden merker jeg at hun har blitt eldre og forstår mer. Hun babler dagen lang, viser masse følelser og er en meget bestemt jente som rett og slett blir sur hvis hun ikke får det som hun vil. Heldigvis går det fort over! Etter en lang periode med stadig nye tenner, ser det nå ut til at min gode, blide Amalie er tilbake. Godt med en pause fra disse tennene! Hun sover bedre enn hun noen gang har gjort. Før ville hun aldri sove i vognen når jeg sluttet å trille, men nå kan hun stå i over to timer på en god dag, og også på kvelden sover hun bedre og våkner mye mindre enn før.

I går tok hun et lite skritt! Hun ramlet kjapt i armene mine, men hun gjorde det helt uten støtte, flinke jenta! Hun er veldig stødig når hun står, og i går klarte hun å åpne en stor kjøkkenskuff helt alene. De er tunge! Jeg hadde aldri trodd hun skulle klare det enda. Det er visst på tide å babysikre litt. Det er sjeldent hun slår seg lenger, hun har lært hvordan hun skal skyve den lille stumpen ut, så hun slipper å tippe videre bakover og slå hodet i gulvet. Hun er ikke redd for å slippe seg i det hele tatt, hun er en liten tøffing! Hehe, når hun er sammen med andre babyer durer hun på, stjeler lekene deres og bruker hodene deres som støtter for å komme seg opp. Jeg er spent på å se hvordan hun er når hun blir eldre. Hun er supernysgjerrig, skal sjekke ut absolutt alt og i hvertfall det som mamma sier nei til. Ledninger, fjernkontroller og mammas skrivesaker er supre ting å plukke på.

Hun spiser veldig godt. Hun hadde en liten uke hvor hun ikke ville spise med skje, men nå er det over. Hun liker stort sett alt, bortsett fra poteter og moste grønnsaker. Får hun det i biter og kan plukke selv er det derimot veldig greit. Da er laks og brokkoli en stor favoritt. Ellers er hjemmelaget tomatsaus med pasta, skive og frukt i alle varianter kjempegodt. Hun har også blitt flink til å drikke vann. Det blir fremdeles en del amming, heldigvis. Ikke så mye på dagen alltid, men på kvelden drikker hun veldig godt. Jeg vil jo gjerne amme så lenge som mulig, så jeg prøver å få henne til å drikke masse.

Gratulerer med 8 måneder, jenta mi!

Advertisements

4 thoughts on “Amalie 8 måneder

  1. Ho er så fin, ho lille jenta di!!! Tenk at ho allerede er 8 mnd. Det går så utrolig fort.
    Og sitt første skritt allerede! Heia Amalie!
    Klem.

  2. Gratulerer med 8mnd! Så godt å høre at hun er «back on track» når det gjelder spisingen <3 Så flink hun er! Eline krabbet ikke før hun var 9mnd og slapp taket når hun sto for første gang i går, og nå er hun 10mnd! Så hun lille prinsessa di er veldig tidlig ute <3 Ha en fin dag !

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s