Kokkelering

De siste dagene har jeg brukt mye tid på kjøkkenet, jeg lager det aller meste av mat til Amalie fra bunnen av, og da er det greit å bygge opp et lite lager innimellom. Jeg har laget sviskepuré, aprikospuré, havrebrød og så prøvde jeg meg på hjemmelaget leverpostei. Den var jeg veldig spent på, og jeg ble overrasket over hvor enkel og god den ble til å være første forsøk. Jeg må flikke litt på oppskriften for å få den slik jeg vil ha den, det ble litt for mye leversmak. Amalie brydde seg ikke om det, hun spiste to skiver rett ned. Lille matmonsen! Neste prosjekt er hjemmelaget makrell i tomat. Naboen kom over med en hel haug med makrell som jeg har fryst ned. Jeg har alltid hørt at man ikke skal fryse makrell, men jeg har testsmaket et par av dem, og de var helt fine. Ingen transmak i det hele tatt! Så det blir spennende, jeg tror det blir veldig godt og sunt, ingen e-stoffer og bare sunne råvarer. Perfekt for lille!

Amalie var med på kjøkkent, og koste seg med å se på fra stolen sin.

Lager du babymaten selv?

Advertisements

5 thoughts on “Kokkelering

  1. så flink du er!! jeg var kjempeflink å lage mat til snuppelina til å begynne med. men nå har jeg funnet ut at å kjøpe ferdig mat på glass er lik så greit :-p

  2. Flinka! Vi lager barnematen selv, men det blir bare lettere og lettere når de blir eldre (da spiser de jo det vi også spiser). Siden jeg er vegetarianer er det litt begrenset hva jeg tør å lage til barna siden jeg ikke kan smake på det selv, og da vil jeg heller ikke gi det til de små…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s