Fine helgen

For en fin helg vi har hatt! I går feiret jeg og mannen ni år sammen og tre år som forlovet. Jeg er så heldig som har en så god mann, det finnes ingen like! Vi koste oss dagen lang, og avsluttet med god mat, film og et lite glass champagne. Vi vurderte lenge om vi skulle ut å spise, men i og med at lille foretrekker å ha mammaen sin i nærheten når hun skal sove, ble vi heller hjemme. Like koselig det, så lenge vi har hverandres selskap.

I dag har sommeren besøkt oss, og vi har tilbragt store deler av dagen ute. Amalie har vært litt ute av lage, regner med at det er varmen. Hun har sovet mye og spist lite, og humøret har vært så som så. Vi hadde litt familie på middag i dag, noe som var kjempekoselig. Mannen laget nydelig mat, og Amalie stod for litt underholdning ;) Nå håper jeg hun vil sove litt igjen snart, i dag skal det bli godt når hun faller til ro. Det tror jeg hun også synes. I morgen skal vi på helsestasjonen, gleder meg til å se hvor mye hun har vokst!

Har dere hatt en fin helg?

 

Advertisements

6 thoughts on “Fine helgen

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s