Hjemme!

I natt kom vi hjem igjen etter en fin uke på farten i Danmark og Tyskland. Vi har hatt det veldig fint, men jeg må innrømme at noe av det beste med å være borte er å komme hjem igjen. Sjeldent har huset vårt skint så vakkert mot meg som det gjorde halv fire i natt, da vi endelig var hjemme. Lykke! Egentlig skulle vi komme hjem med båten i ettermiddag, men et plutselig innfall gjorde at vi booket om. Da vi litt senere fikk vite at båten ville bli to timer forsinket og at turen ville bli 45 minutter lengre på grunn av en defekt motor, ble jeg en smule pessimisktisk, men i godt selskap går tiden fort. Amalie var superblid og sovnet når vi kom ombord på båten, og våknet ikke før vi kom hjem. Så det kunne i grunnen ikke gått bedre! I dag er vi ganske slappe, men har fått ryddet unna en del. Nå skal vi ta resten av kvelden med ro, det ble ikke så mange timer med søvn i natt, så kjenner det skal bli godt med litt avslapping. Bilder og mer om turen kommer i morgen.

Amalie koser seg på hotellet i Århus
 

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s