Ferien vår

Her kommer litt mer om turen vår!

Som sagt i går, så hadde vi en veldig fin tur til Danmark og Tyskland. Forrig onsdag tok vi båten over til Danmark, og begynte med to netter i Århus, en kjempefin by som absolutt kan anbefales. Vi sov på SAS Hotellet, vi hadde bodd på det før og visste at det var veldig sentralt og greit. Jeg var veldig spent på hvordan Amalie ville ta båtturen og det å sove på et fremmed sted, men begge deler gikk veldig greit. På båten sov hun nesten hele veien, og det virket som hun følte seg helt hjemme på hotellrommet. Hun sovnet like greit som hun ville ha gjort hjemme.

Århus er en super shoppingby, så det ble til at vi tilbrakte en del timer i butikkene der, mens Amalie satt i vognen og koste seg. Det var masse nytt å titte på, og så lenge hun fikk ha en liten kavring å knaske på, hadde hun det helt topp.

Litt bilder fra Århus:

Amalie synes det er kjempestas å få hjelpe til å pakke ut

Hotellet vi sov på

På café

Det var ei glad lita jente vi hadde med oss <3

Det ble mange lurer underveis, heldigvis sov hun godt uansett om vi gikk inn og ut av butikker, eller vi hadde oss en matbit.

Turen videre til Tyskland gikk greit, men Amalie ble litt utålmodig etter vi krysset grensen. Det skulle bare mangle, det ble en lang dag og vi var alle trøtte, selv om det ikke var den lengste kjøreturen. Vi hadde en del stopp nedover, og det hjalp godt. Det var superdeilig når vi endelig kom frem til hotellet i Hamburg. Der stod de klare til å ta bilen og bagasjen vår, så vi kunne sjekke inn i ro og mak. Bagasjen ble brakt til rommet, bært inn og jakkene hengt opp. Veldig uvant med så god service. Jeg ville holde døren for å hjelpe til, men fikk smilende beskjed om å sette meg, dette skulle de ordne. Her hadde de også seng klar til Amalie og hun hadde fått en stor velkomstkjeks. Siden hun er altfor liten til å spise den, forsvant den fort ned i min mage. Hotellet og rommet var kjempefint, og servicen var plettfri. Byen var også veldig fin, men fryktelig kald. Både her og i Århus var det isende kald vind, og vi gikk stort sett i bukser og med jakke, og Amalie hadde på seg godt med ull på de kaldeste dagene. Og jeg som trodde det skulle bli varmere nedover i Europa! Det virket mye kaldere der enn her hjemme. Bortsett fra få spisesteder, med mindre de hadde samlet alle sammen i en hemmelig gate vi aldri fant, kan Hamburg også anbefaler på det varmeste.

På vei til Tyskland

Her er bagasjen bært på plass og jakkene våre hengt opp. Slikt kan man bli vant til!

Hotellrommet var kjempefint og for en gangs skyld betydde kingsize bed kingsize bed. Senga var i hvertfall to meter og med en gedigen dobbeldyne. *Vil ha hjemme!*

Seng til Amalie stod klar når vi kom. Ville man låne dyne og pute, måtte man signere på et skjema, ellers hadde ikke hotellet lov til å gi det ut på grunn av sikkerheten til babyen. Amalie hadde med sin egen dyne, som ble lagt pent over sengen av betjeningen.

Rommet hadde masse rosa detaljer, blant annet badekaret. Like!

Amalies velkomstkjeks

Litt sightseeing

Det krydde av kirker i byen, så det var alltid et tårn å navigere etter om man skulle lure på retningen.

Turen opp igjen gikk veldig, veldig greit. Amalie sov nesten helt til Hirtshals, og hun var i strålende humør mens vi ventet på båten. Båttur gikk også bra, hun sov stort satt hele turen, det var jo midt på natten. Alt i alt, en topp tur. Jeg tenkte å legge ut et innlegg om å være på tur med baby etterhvert, kan jo være greit med noen tips hvis det er flere som tenker seg ut på tur.

Har du vært på ferie med baby?

Advertisements

5 thoughts on “Ferien vår

  1. Ser ut som en fin tur :) Vi har bare vært i Tyskland med baby, og da har vi bodd hos svigers som bor der, så det var ikke noe mer spesielt enn å dra hjem til mine foreldre ;) Det å reise med baby eller barn er noe helt annet enn det man er vant til når man ikke hadde barn ;D

  2. så flotte bilder,å for ei flott og blid jente!! :) godt å høre at dere hadde en fin tur! selv ble det ikke store ferien her…vi har vært 2 døgn på hytta å kjørte en tur til oppdal en dag…har planer om å reise bort til sverige i 2 netter nå rett før jeg starter på jobb! MÅ komme oss bort litt…hvis ikke hadde jeg blitt gal!!

  3. Det hørtes ut som en koselig tur! :) Fint reisebrev fra deg! :) Helt herlig bilde av Amalie da hun sov med «lua på snei»! ;)

    Ønsker deg en fin tirsdag! :)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s