Amalies første båttur

Her om dagen var vi med når pappa skulle sjekke krabbeteinene sine. Det var helt nydelig med en tur på sjøen. Jeg var litt spent på Amalie, men hun tok både vesten og båten greit. Hun ble en skikkelig bolle i vesten, men brydde seg ikke om at det var litt klumsete. Etterhvert sovnet hun i armene mine, mens vi kjørte en tur inn til Lillesand og tittet litt, motorduren og skvulpingen var rene sovemedisinen. Hun sovner aldri på fanget mitt lenger, så jeg nøt hvert sekund, det er så kos. Dessverre ble det ingen krabber denne dagen, men vi håper på bedre lykke snart!Advertisements

One thought on “Amalies første båttur

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s