Litt nytt til lille

Lille vokser og gror, og det betyr at jeg må shoppe. Søte, myke og små plagg til verdens fineste jente. Denne gangen ble det noen bodyer til frøkna i 74 og 80. Nå om dagen venter jeg bare på at butikkene skal få inn gode og varme høstklær. Jeg ønsker meg deilige, friske dager og mørke, stormfulle kvelder. Jeg håper høsten snart er her, så vi kan pakke oss inn i gode klær og få røde roser i kinnene på tur i skogen. Det er lykke!

Advertisements

One thought on “Litt nytt til lille

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s