Ut på lunsj med baby

Etter å ha fått i meg litt lunsj i Lillesand i dag, var jeg nesten litt småflau da jeg skulle tilbake til bilen min. Min hvite topp og mine lyse bukser var dekket med matflekker. Heldigvis at jeg kom trillende på ei lita tulle jeg kunne skylde på ;) At jeg aldri lærer – lyse klær, mat og babyer hører ikke sammen. I tillegg til at jeg klarte å søle dressing på meg selv, oppdaget jeg flere flekker fra Amalies middag tidligere i uken, enda buksen var grundig vasket, og som ikke det var nok nøs hun smoothie ut over hele meg. Herlig! Det er godt man bare kan le av det, og bruke min for tiden mye benyttede frase; sånn er det bare når man har baby! Jeg får vel slå av en prat med min gode venn vaskemaskinen igjen ;)

Advertisements

8 thoughts on “Ut på lunsj med baby

  1. hihi,kjenner til det der :-p men her fjerne ikke vanish matflekkene på smekkene :/ men det går bra,er jo bare til matflekker. selv er jeg en flittig bruker av sorte klær :-p

    1. Smekkene har jeg gitt opp ;) Jeg bruker mye zalo på klærene hennes, føler nesten det er bedre enn Vanish. Det blir mye gris her nå, hun elsker å spise selv, så når frokost består av skive med makrell i tomat blir det søl ;)

  2. Haha, det er ikke lett å være stylish på budsjett med baby og barn. Synes jeg bare finner praktiske klær eller fine klær som man ikke engang kan amme i. Skal være glad når minsten i det minste kan spise selv ;)

  3. Hehe! Hørtes ikke ut som den beste kombinasjonen nei ;)
    Hvite klær, eller hvite møbler for den sakens skyld sammen med de små ender som regel i flekker :P Godt jeg har en del mørke klær liggende i skapet til lillegutt kommer!;)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s