Endelig fangst

Jippi, i dag fant jeg endelig årets første kantareller! Etter å ha hørt om så mange andre som hadde funnet sopp, begynte jeg nesten å miste motet, etter at jeg forgjeves hadde travet rundt uten hell. Til og med det faste stedet mitt var uten sopp. Men vi hadde visst bare vært litt tidlig ute, i dag krydde det av kantareller. Det er et av augusts høydepunkter, lange turer i skogen på jakt etter fine, gule små. I fjor hadde jeg ganske stor mage på denne tiden, men vi var ute og kikket da også, men da gikk det ganske sent med meg. Nå var det godt å komme seg fort frem igjen ;) Amalie satt i meis på pappas rygg, og koste seg veldig. Typisk så sovnet hun rett før vi kom til bilen, så i kveld er hun lys våken. Lurer på tid vi får henne i seng ;)

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s