Amalie går!

Tulla mi kan gå! I hvertfall littegrann :) I dag tok hun så mange steg sammenhengende at nå følte jeg at det var greit å si at hun kan gå selv. Tror vi er opp i 6-7 steg omgangen nå, dog noe vinglete og utstøtt ;) Hun tok sitt første steg dagen før hun ble 8 måneder, og har siden det tatt ett og to steg alene. Nå er hun litt over 9 måneder, og den siste tiden har det gått fort, hun går nesten mer for hver dag som går. Hun har aldri vært redd for å slippe seg, og reiser seg opp alene midt på gulvet. Det er i grunnen bare litt balanse som mangler!

Tid gikk din baby?

Dette bildet er et par uker gammelt, her er hun på gåtur med farmor. 

Advertisements

6 thoughts on “Amalie går!

  1. Lille snella!!! Allerede ute og går! Ronja synes det er veldig moro å gå når ho kan holde litt. Synes det er skummelt å slippe seg. Gleder meg til å se dere!! 😊

  2. Åj, åj, så tidlig hun går! ;) Det er så artig når de små begynner å gå! Gutta mine gikk alle tre fra rundt 1- årsdagen. Wilhelm gikk dagen etter 1- årsdagen, mens August og Andreas «ventet» til de var 14 måneder! Kaisa har begynt å åle seg fremover nå, så er nok en god stund til hun går! ;)

    Så flotte kantareller du fant! Det er lenge siden jeg har gått på sopptur, men det er jo så kos! Skal snart sylte rips og solbær jeg, lage saft og gele. Det er også koselig, det lukter så herlig i huset når man holder på med saftkokeren! ;)

    Ønsker deg en ny fin uke :)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s