Årets første bad!

Men det ble ikke helt slik. Det holdt å dyppe tærene, det var iskaldt! Jeg trakk meg fort tilbake for å si det sånn, enda jeg til og med stod klar i bikinien. På radioen sa de at sjøen her nede på sørlandet holdt over 20 grader, og da tenkte jeg at innlandsvannene må jo være gode og varme. Det er de IKKE. Så dette blir det første året siden jeg var baby at jeg ikke bader. Nedtur!

Har du badet i år?

Advertisements

2 thoughts on “Årets første bad!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s