Ut av skapet

Det føles godt å ha stått frem som samsover og nattammer. Ikke at det er noe jeg har holdt skjult, men jeg føler ofte på at samfunnet har andre oppfatninger av hvordan en ni måneder gammel babys rutiner skal være om natten. Jeg har tenkt så lenge på å skrive noe om det, så det var godt å endelig få det ut. Skuldrene mine er litt lettere!

Denne uken har vært superhektisk, og helgen fortsetter i samme spor. I dag er det først besøk av mamma og min bestemor, før pappa har invitert oss på krabbekalas. Til lørdag skal vi noe veldig spennende, gleder meg til å fortelle dere når alt er på plass. Enn så lenge er det vår lille hemmelighet ;)

Jeg og Amalie ønsker dere en fin, fin fredag!

Hva er deres planer for helgen?

Advertisements

11 thoughts on “Ut av skapet

  1. Skjønner ikke hva som er problemet med samsoving og «åpen bar»? Jeg har gjort det med begge mine, og angrer ikke et sekund. Skulle jeg hatt fem barn til hadde jeg gjort akkurat det samme :D

  2. Jeg syns det høres koslig ut med samsoving og natt-amming jeg! Hadde jeg ikke mistet melken, så hadde jeg nok også ammet en stund :) Og hadde jeg kunne sovet i samme seng som Eline, så hadde nok jeg også gjort det, men hun nekter å sove sammen med meg :P I helgen skal vi ba barneselskap for ei veninne og bursdagsselskap for mormoren min! <3

  3. åh,jeg blir så nysgjerrig! i helgen skal jeg jobbe så dermed ingenting spennende som skjer…

    stå på med samsoving og nattamming du :) er ikke noe galt i det hele tatt,det er opp til hver enkelt hvordan man gjør det og trives :) det er deg og snuppa det kommer an på,ingen

      1. dagen var ok,fikk lite søvn pga snuppeline våknet etter at jeg endelig hadde sovnet + hun våknet en time før jeg skulle opp…alt for lite søvn.men det gikk heldigvis bra :)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s