Mariussett

Svigermor er en racer til å strikke, og i helgen fikk vi et nydelig Mariussettt til lille. Jeg har alltid vært så glad i dette mønsteret, så gleder meg til kulda kommer og Amalie kan kose seg i de gode, myke klærene. Ull er gull, det er jo ingen tvil om det! Man kan i grunnen ikke få nok av det, så jeg og lille må nok ha oss noen handleturer etterhvert for å finne noen flere gode plagg. Foreløpig passer hun fremdeles ullbodyene hun brukte i vinter og våres, tror de bare er 62… Lille jenta mi!

Fin! 

Advertisements

7 thoughts on “Mariussett

 1. Åh, ja! Jeg er helt enig med deg. Mariusmønsteret er så fint ! :) Jeg tror storebror har omlag 5 slike gensre i ulike størrelser, + ullbukse og lue. Da er han fin da ;) Vi er heldige som har strikkeglade mennesker rundt oss ;)

 2. Så flott Marius- genser! Herlig med strikkeglade bestemødre! :)

  Og ja, ull er så godt! Fikk senest en nydelig lilla ullbody til Kaisa her om dagen. Og så så jeg de flotteste ullklærne på en fiiin barnebutikk her i byen, tror det må bli med noe hjem derfra en dag! ;)

  Nydelige høstbilder i innlegget under! Herlig tid å være i permisjon, ja! Hvor lenge skal du være hjemme med Amalie? Jeg begynner å jobbe 60% etter jul, litt uvisst om det blir tre eller fire dagers arbeidsuke.

  Ha en fin dag! :)

  1. Ja, ull er godt :D

   Jeg skal være hjemme med Amalie til nyttår, men vet ikke helt hvordan det blir på nyåret. Vi får ikke barnehageplass før neste høst, og vi har i grunnen ingen til å passe henne, så vi får se hvordan det ordner seg :)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s