Litt nytt

Jeg og lille har vært ute en tur og funnet noen fine saker vi bare måtte ha med oss hjem. Denne rammen skal lille få ha på rommet sitt, når det en gang kommer i orden. Det tar litt tid med rommet hennes, men det er jo ikke som det er så flittig i bruk enda ;)

Jeg kjøpte også denne kleshengeren, men vet ikke helt hva jeg skal gjøre med den. Den var så fin, men finner ikke på noe jeg kan henge på den og heller ikke noe sted å henge den. Skrik ut om dere har noen gode ideer, ellers tror jeg at jeg leverer den tilbake…

Forelsket meg også helt i et slags skap til å ha i gangen. Det var bare helt nydelig, men vet ikke om det passer helt inn hos oss. Jeg får vise mannen og høre hva han mener. Han ser slikt med en gang!

Ha en fin torsdag alle sammen!

Advertisements

6 thoughts on “Litt nytt

  1. For en skjønn ramme :) Hm, kleshengeren kan du jo f.eks. henge sløyfebånd nedover, og bruke det til å henge opp hårklyper og sånt som ligger OVER ALT (hm, neida, ikke lei av å plukke de opp over alt…). Ellers hvis du er crafty så er det jo mye man kan pynte den med, men det er IKKE jeg, så der må du nok høre med andre ;)

  2. Så søte hjerterammer! Kleshengeren var bare helt nydelig, den falt jeg for! :) Hva med å henge en av Amalies kjoler på den, eller en av dine kjoler/ tunikaer (litt ettersom hvor stor kleshengeren er! ;)). Koselig og fint å la pene klær henge fremme på soverommet, pynter opp. Den hang fint på den søte knaggen!

    Eller du kan ha den på kjøkkenet, henge den på en fin knagg og henge på et kjøkkenhåndkle! ;)

    Her ser det ut til å bli fint høstvær i dag! Kaisa sover formiddagsblunden sin og jeg koser meg litt med blogger og en kaffe! ;)

    God helg! :)

    1. Dåpskjolen lånte vi bare av familie på østlandet, og hentesettet blir nok litt lite på den store hengeren :/(den er ganske stor i virkeligheten) Driver fremdeles å pønsker på hva jeg skal finne på med den, men har i hvertfall bestemt meg for å beholde den ;)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s