Høstforberedelser

I dag har vi funnet frem Amalies gode og varme høsttøy. Det er jo iskaldt ute! Jeg har kjøpt litt ull på tilbud tidligere i år, og så har jeg litt på vei i posten, så nå tror jeg snart høstgarderoben hennes er klar. Vi mangler vel egentlig bare noen gode sko. Ellers passer hun det meste av ullundertøyet fra i fjor. Må si jeg undrer meg litt over størrelsene til babyer. Her om dagen oppdaget jeg at hun hadde en strømpebukse i 50/56 på seg, ungen er jo 10 måneder! Visstnok begynte den å bli litt snubben, men hadde aldri tippet at den skulle ha vært til en nyfødt. Hun har også bodyer i 62 som passer godt enda, mens jeg har pakket bort flere i 74 som har blitt for små… Og da jeg gikk gjennom litt arvet tøy i stad fant jeg bodyer i 86 som var mindre enn bodyer i 74. Ikke lett å bli klok!

Denne deilige ulldress fra Lille Lam kjøpte jeg på salg i våres, Amalie kommer til å bli sååå søt i den!

Samme med disse ullvottene fra Joha

Jeg og Amalie tittet gjennom en del tøy vi har liggende til hun blir større, og fant masse vi skal legge inn i skapet. Noe arvet, noe kjøpt og noe har vi fått i gaver. Alt lå pent brettet inntil lillemor kom som en tornardo. Godt jeg er glad i å brette klær ;)

Er dere klare for høsten?

Advertisements

5 thoughts on “Høstforberedelser

 1. Ja, de her størrelsene er helt rare :P Noen er store og noen er små. Eline er 1år i dag og kan fortsatt bruke noen strømpebukser i 62, men nå er hun bare 73,5cm lang da :P men det er faktisk snakk om 10cm for kort! haha!.. Den dressen var bare helt nydelig! Men det merket er jo veldig dyrt, så Eline er nok ikke så heldig som Amalie :P Ha en fin kveld!

  1. Håper ho hadde ein fin bursdag! :)

   Dressen kjøpte jeg til 40 % på nettsiden deres, da hjelper det litt på prisen ;) Tror de kjører tilbud enda, de hadde i hvertfall sist jeg var innom og tittet :)

 2. Det er sant, ja, ikke alltid lett å bli klok på størrelsene! En del merker må man liksom bli «kjent» med for å vite om klærne er små, «normale» eller store i størrelsen! ;)

  Den er herlig den ulldressen fra Lille Lam. Lille Lam- cardiganen Kaisa har er i str 62 og passer så fint nå, selv om hun omtrent ikke har andre klær i den størrelsen lenger…! Ønsker meg flere klær i det merke til lillemor, så fine og gode klær.

  Håper formen din er bedre i dag?

  Fin kveld til deg! :)

  1. Formen er heldigvis mye bedre :D Nå er det full fart igjen :) jeg lurer på om Lille Lam fremdeles kjører tilbud på nettsiden deres, de hadde i hvertfall det sist jeg var inne og tittet :) Ja, plaggene deres er så gode, jeg tenker vi må innvie dressen i dag når vi skal ut og trille etterpå ;) det er bare 5 grader her :/

   Ha en fin dag! :)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s