Tulla mi

I det siste har det skjedd litt av hvert med jenta mi! Ikke bare kan hun drikke av koppen sin selv nå, i går vinket hun til meg for første gang da jeg skulle ut en tur med hundene. Smelt! Så stolt man blir! Og så stolt hun ble, da jeg og pappaen jublet høyt. Hun smilte fra øre til øre. Kanskje hun klarer å vise hvor stor hun er også snart, vi øver litt hver dag, men foreløpig ler hun bare av meg.

Hun har også blitt mye flinkere til å sovne på kvelden, og våkner stort sett bare opp en gang før vi kommer og legger oss. Tenke seg til at jeg fløy opp hvert tiende minutt for noen måneder siden. Det er godt sovehjertet hennes begynner å komme i gang ;) I dag prøvde jeg å bare la henne ligge i vognen også, for å se om det gikk. Vanligvis trasker jeg frem og tilbake på grusen utenfor huset vårt, men det ser ut som jeg ikke trenger det lenger. Bittelitt frem og tilbake noen ganger på veranaen, og så sovnet hun. I forhold til soving føler jeg virkelig at ting begynner å falle på plass. Hehe, lurer på om nestemann skal ha like dårlig sovehjerte som Amalie, men da er jeg i hvertfall godt forberedt.

Ha en fin kveld, søte dere!

Advertisements

3 thoughts on “Tulla mi

  1. Det er herlig når de begynner å sove mer sammenhengende, og enda bedre hvor fort vi voksne glemmer alt om nattevåke :-) Nydelig jente du har, og så flink til å stå :-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s