Lykke

I går kveld hadde jeg en så fin liten stund med Amalie. Du vet, når hjertet holder på å briste av kjærlighet og lykke, og man blir helt overveldet av hvor heldig man er som har en så vakker og god liten jente. Når tårene bare renner, og man ønsker at akkurat det øyeblikket skal vare og vare. Det var så fint!

For første gang i livet sitt syntes Amalie det var stas å legge seg. Ingen tårer og ingen forsøk på å komme ut av sengen. Hun la seg ned, fornøyd og smilende, med store tindrende øyne. Hun tøyset og tullet, og lo som bare det. Så, mens de små, myke fingrene holdt godt rundt pekefingeren min, snudde hun seg rundt og sovnet trygt inn. Jeg nøt hvert sekund, og gjemte smilene, latteren og de glade øynene hennes langt inni hjertet mitt.

Endelig er jenta mi fornøyd og trygg i senga si. Og hun sov 3 timer før hun våknet igjen, det tror jeg nesten er ny rekord. Tør jeg håpe på en ny, fantastisk stund igjen i kveld? Uansett så har jeg pakket vekk denne i kroken for de aller fineste stunder, helt innerst i hjertet.

Advertisements

2 thoughts on “Lykke

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s