Utestengt

Amalie var ikke så fornøyd med at jeg hadde prøvd å stenge henne ute av kjøkkenet når jeg skulle lage middag tidligere i dag. Men siden jeg bruker mer tid på å flytte henne vekk fra alle skuffene enn maten, syntes jeg det var en riktig god idé. Tara ble også litt snurt, så begge to sto i grunnen og maste på meg. Amalie ristet og dro, og prøvde alt hun kunne å finne en vei inn. Hun er smart altså, hun gikk rett på de svakeste punktene og kjørte på. Jeg filmet en liten snutt dere kan se under, hun blir så fornøyd når hun endelig finner ut at hun kan komme inn. Rett bort til skuffen med det rare i. Søta mi!

Det er filmet med iphonen min, så det ble veldig smalt :/ 

Advertisements

7 thoughts on “Utestengt

  1. Hi hi, så skjønn og morsom filmsnutt! :) Jammen går den lille frøkna di fort!

    Ha en fin kveld! Her sover de to minste, gutta ser landskamp (de to eldste får se første omgang før leggetid;)), mens jeg koser meg med noen blogger! ;)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s