Husmorapps

Jeg har fått helt dilla på å laste ned apps til mobilen i det siste, og jeg har blant annet funnet noen artige husmorapps som er perfekte for meg som elsker å være organisert. Her er listen over mine favorittapps om dagen:

HomeRoutine
Her kan man legge inn alle de faste oppgavene man har i løpet av dagen og krysse av når de er fullført. Neste morgen har den nullstilt seg igjen, og er klar for en ny dag. Man kan også legge inn på ukesbasis og det er en egen liste med to do. Jeg synes det er veldig greit å ha oversikt over alt jeg skulle ha gjort, og jeg føler jeg faktisk får gjort litt mer nå som jeg har denne oversikten. Og så gøy når man har krysset av alt for dagen! Da kan man slappe av med god samvittighet.

HomeBudget
Her har man mulighet til å sette opp sitt eget litt regnskap. Det er mye man kan gjøre her, men jeg nøyer meg med å legge inn mitt forbruk. Nå som jeg snart går ut i ulønnet permisjon kan det være greit å ha en viss oversikt over pengeforbruken. Og så skal jeg endelig få det svart på hvitt, jeg bruker ikke så mye penger som mannen vil ha det til. Eller…

Walkmeter
Denne er veldig lik til Nike sin app, men her kan du velge aktivitet i stedet for kun løping. Jeg går mye tur, så er moro å ha en liten oversikt. Jeg har ikke satt meg så veldig inn i denne enda, men den har en stooor meny med oversikt over alt mulig. 

Lumié
Et must for dere som har Instagram! Her får man enkelt redigert bilder, og det er masse fine valgmuligheter. Forresten noen som vet om det er noen lignende program på nettet, hvor man kan legge på stjerner og hjerter? Har lett, mens finner ingenting :/

Hva er dine favorittapps for tiden?
Har du prøvd neon av disse?

Har du ikke meldt deg på giveawayen min? Da må du trykke HER!

Advertisements

7 thoughts on “Husmorapps

  1. oj,takker for tips! kontrollfreak som jeg er kommer jeg til å elske appene du har tipset om :) mine favoritt apps er nok instagram,colurnote og wordpress, mahjong og edderkoppkabal :-p (+ whatsapp) har meldt meg på giveaway’n ja!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s